Què és Busca l’Interior?


Busca l’interior és el lema amb el qual es vol donar a conèixer l’Associació Turística del Pla d’Urgell, creada durant la primavera del 2013. Som una associació transversal, oberta i sense ànim de lucre.

Transversal. Cercant el benefici col·lectiu, pretenem escoltar totes les veus i incorporar noves tendències de desenvolupament, de difusió i de promoció del turisme, entès no només com un sol sector, sinó com una suma de molts sectors, tant productius com no productius.

Oberta. Actuem de forma proactiva vers els reptes i oportunitats, consolidant productes i serveis i potenciant la cooperació per incentivar l’economia  del territori. Adquirim un compromís social no solament en benefici dels associats, sinó obert a qualsevol persona o entitat amb inquietuds semblants.

Sense ànim de lucre. Per garantir un alt compromís que incentivi la participació dels membres de l’associació perquè reverteixi en el bé col·lectiu i, en un darrer fi, en un bé social.

A més, Busca l’Interior es vol consolidar com a marca que ens representi i ens identifiqui; que sigui el reflex de la idiosincràsia comarcal, referent de qualitat i superació. Amb Busca l’Interior ens volem obrir al món de forma decidida, trencant els tòpics per reforçar el nostre autoestima.
 
{Posta de Sol a l'Estany Ivars/Vila-sana}
 

1 comentari:

  1. Una pregunta sobre el concurs, al logo te que constar la paraula "Turisme del Pla d'urgell"?

    ResponElimina